اخبار کشتی اهواز-خوزستان-ایران _جهان و علم ورزش
wrestling: Ahwaz-Khuzestan-Iran- World
قالب وبلاگ
سرپرستان کشتی خوزستان از ابتدا تا کنون


نويسندگان
جستجو

کمیته مربیان بازدید:۴۳۲ ۱۹:۴۴ ۱۳۹۰/۱۲/۲ نظرات:0 ادامه

ردیف

نام نام خانوادگی

شهرستان

درجه

1

اسماعیل عباسی

آبادان

دو

2

محمد گودرزی

آبادان

سه

3

علی حلبی نژاد

آبادان

سه

4

سجاد بنی سعید

آبادان

سه

5

وهاب بنی سعید

آبادان

سه

6

حمیدرضا غیبی

آبادان

سه

7

حیدر ناصری

اميديه

یک

8

علی زیلایی پور

امیدیه

سه

9

مازیار چهاردهچریک

امیدیه

سه

10

هدایت اله ناصری

امیدیه

سه

11

همایون محمدی

امیدیه

سه

12

بهزاد شیبانی

امیدیه

سه

13

سیدابوالقاسم دهباننژاد

امیدیه

سه

14

عادل مظفری

امیدیه

سه

15

فریدون کرمی

امیدیه

سه

16

سهیل احمدی پور

امیدیه

سه

17

محمد شریفات

امیدیه

سه

18

سیدباقر کاووسی

امیدیه

سه

19

مصیب مرادی

ایذه

سه

20

ملک محمد بویری

ایذه

سه

21

لقمان رضایی

ایذه

سه

22

حمیدرضا حیدریزاده

ایذه

سه

23

ایرج خسرو کیانی

ایذه

سه

24

حمیدرضا حبیبی

ایذه

سه

25

بابک ولی محمدی

ایذه

سه

26

مهدی عسکری زاده

ایذه

سه

27

فریبرز لیموچی

ایذه

سه

28

ایرج اسفندیاری فر

اندیمشک

یک

29

مهرزاد قلاوند

اندیمشک

یک

30

مهرداد اسفندیاریفر

اندیمشک

دو

31

اسکندر عیسوند

اندیمشک

سه

32

میرحسین قیطاسی

اندیمشک

سه

33

عبدالحسین مهرزادی

اندیمشک

سه

34

غلامرضا قیطاسی

اندیمشک

سه

35

جهانشاه علینقیزاده

اندیمشک

دو

36

سهراب تخت شاهی

اندیمشک

سه

37

علی جودکی

اندیمشک

سه

38

علی زیدوند

اندیمشک

سه

39

مهدی شکیبا

اندیمشک

سه

40

میثم قیطاسی

اندیمشک

سه

41

مصطفی حبیب زاده

اندیمشک

سه

42

مرتضی محمدی

اندیمشک

سه

43

موسویان

اندیمشک

سه

44

سلمان شهریاری

باغملک

سه

45

جمشید جمالی زاده

بندرامام

دو

46

بهرام فیروزیان

بندرامام

سه

47

نعمت اله محمدی

بندرامام

سه

48

روح اله دهملایی

بهبهان

سه

49

مهدی گندمگون

بهبهان

سه

50

ابراهیم پوراکرمی

خرمشهر

سه

51

غلامرضا قصاب

دزفول

یک

52

عبدالعظیم کلانتر

دزفول

سه

53

علی کمون زاده

دزفول

سه

54

بهنام یاوری

رامهرمز

سه

55

غنفر جودی

شوش

یک

56

مسلم شیرزاد

شوش

دو

57

امیر بنی تمیم

شوش

سه

58

ناصر کلهر

شوش

سه

59

هومن سپهوند

شوش

سه

60

سعید مهدوی

شوش

سه

61

حمید تقوی

شوش

سه

62

عزیز ناقوسی

شوش

سه

63

عزت ناقوسی

شوش

یک

64

عظیم ناقوسی

شوش

سه

65

احسان دیناروند

شوش

سه

66

سیدمهدی ایوبی

شوشتر

سه

67

حمید ارجمندپور

شوشتر

سه

68

منصور ارجمندپور

شوشتر

سه

69

سیداحمد کلانتری

شوشتر

دو

70

احمد آرامی

شوشتر

سه

71

اصغر آرامی

شوشتر

سه

72

جهانبخش شیرازی

شوشتر

سه

73

کوروش شیرازی

شوشتر

سه

74

یوسف محمدی

گتوند

سه

75

کیوان کلانتر

گتوند

سه

76

ابراهیم رئیسی

گتوند

سه

77

حجت بهرام زاده

گتوند

سه

78

ابراهیم خواجه پور

گتوند

سه

79

حمید اکبری

گتوند

سه

80

درویش قاسمی

مسجدسلیمان

سه

81

دانش خسروی

مسجدسلیمان

سه

82

عبداله مرادیغریبوند

مسجدسلیمان

سه

83

حمید قنواتی

ماهشهر

سه

84

عرت اله فتحی

ماهشهر

سه

85

عادل قنواتی

ماهشهر

سه

86

شهرام غلامیان

ماهشهر

سه

87

مجید محمدی سامانی

ماهشهر

سه

88

بابک کوه شوری

ماهشهر

سه

89

محمد چاروسایی

هندیجان

سه

90

ایرج کاهیرده

اهواز

یک

91

مرحوم رضا باوی

اهواز

دو

92

حمید بنی تمیم

اهواز

سه

93

احمد چعبی

اهواز

سه

94

حسین چوپان

اهواز

یک

95

کریم عسکرنیا

اهواز

سه

96

ملک جمشید قاعدی

اهواز

یک

97

منصور قاسمی منجزی

اهواز

یک

98

پرویز زیدوند

اهواز

سه

99

مجتبی کبابی

اهواز

سه

 

 

 

 

101

سیدحسین مرعشیان

اهواز

دو

102

محمدرضا نیکونژاد

اهواز

سه

103

بهرام چغاخندقی

اهواز

سه

104

محسن رضائیان

اهواز

سه

105

حمیدرضا ناصری

اهواز

سه

106

فرشید کفایی زاده

اهواز

سه

107

علی محمد آزادکرده

اهواز

سه

108

منصور دالایی

اهواز

سه

109

بابک کریم زاده

اهواز

سه

110

امید محمدی

اهواز

سه

111

سیدمجید آقامیری

اهواز

سه

112

مجید قائدی

اهواز

یک

113

امیر فرشیدی

اهواز

سه

114

محمدنیکونهادحسینی

اهواز

سه

115

عبدالحمید علایی

اهواز

سه

116

رضا عباسی منجزی

اهواز

سه

117

صفر علیدادی

اهواز

سه

118

عارف حمیدی اصل

اهواز

سه

119

خدامراد مهدی پور

اهواز

سه

 

 

 

 



ادامه مطلب

بازدید : 465
[ سه شنبه 02 اسفند 1390 ] [ سه شنبه 02 اسفند 1390 ] [ ]



سیب زمینی علاوه بر ویتامین ث حاوی املاح مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است. سیب زمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است. بسیاری از مردم اگرچه فراوان سیب زمینی مصرف می کنند، اما آشنایی اندکی با آن دارند؛ آن قدر که در باورهایشان سیب زمینی را بی بخار و بی خاصیت می دانند! یا وقتی با سیب زمینی هایی به رنگ قهوه ای، قرمز، بنفش و سفید مواجه می شوند، متعجب می شوند و می پرسند: «سیب زمینی است!؟» بنابراین خوب است بدانید: * بیش از 90 نوع سیب زمینی با طعم، اندازه، رنگ و استفاده های متفاوت در جهان وجود دارد. * عظیمی از نشاسته، پتاسیم، ویتامین ث و کلسیم است. درصدهایی از ویتامین b6، مس، منگنز و بسیاری مواد و عناصر مفید دیگر هم دارد. * بخش اعظم پروتئین، ویتامین ث و به ویژه فیبر آن در پوست و بخش نزدیک پوست ذخیره شده است. به همین سبب بهتر است همراه با پوست پخته و مصرف شود. به جای جدا کردن پوست، آن را با برس زیر آب بشویید. اگر این شیوه را دوست ندارید و سیب زمینی را پوست می گیرید، لایه ای بسیار نازک از آن را جدا کنید. * بهترین شکل مصرف آن تنوری است با کالری اندک و فواید بیشتر، بعد آب پز و بعدتر و بدتر هم سرخ کرده یا همان خلالی با کالری بسیار زیاد و فواید کمتر. * در خرید آن دقت کنید که سفت، با پوستی صاف و به رنگ زرد طلایی یا خاکی باشد، مرطوب نباشد، جوانه و زوائد و ضایعات نداشته باشد؛ و مهم تر از همه قسمت های سبز رنگ (که سمی است) در هیچ جای آن دیده نشود. * جوانه یا قسمت های سبز، سمی به نام آلکالوئید تولید می کند که سبب فشار خون، تنگی نفس، سردرد و اسهال شده، اگر زیاد مصرف شود نقیض بی بخاری خود را با ایجاد مسمومیت نشان می دهد! در آشپزخانه مدام آن ها را بررسی کنید تا اگر جوانه زده یا سبز شده است، این قسمت ها را جدا کنید. بهترین شکل مصرف آن تنوری است با کالری اندک و فواید بیشتر، بعد آب پز و بعدتر و بدتر هم سرخ کرده یا همان خلالی با کالری بسیار زیاد و فواید کمتر * سیب زمینی های نرم و چروک نخرید، زیرا مانده است و بخش زیادی از فیبر و مواد مغذی خود را از دست داده است. * دقت کنید فروشنده آن ها را نشسته باشد. برای نگهداری فقط خاک آن را بگیرید. تا نزدیک ترین زمان پخت هم آن را نشویید، چون لایه محافظش را از دست می دهد و زودتر خراب و فاسد می شود. * بهتر است در خاک رس نگهداری شود، اما اگر به گلدان و خاک دسترسی ندارید، در جای خشک، خنک و به خصوص تاریک، نگاهشان دارید. نور و به ویژه نور آفتاب باعث خرابی زودتر و نیز تولید سم در آن می شود. * هیچ گاه آن را در یخچال یا فریزر نگذارید، زیرا نشاسته سیب زمینی به قند تبدیل شده و این امر باعث شیرین و قهوه ای رنگ شدن سیب زمینی هنگام پختن و سرخ شدن می شود. * از نگهداری سیب زمینی و پیاز در کنار هم (به خصوص اگر خودتان فروشنده سیب زمینی و پیازید) خودداری کنید؛ زیرا این کار به تولید گازی منجر می شود که خرابی و فساد زودتر هر دو محصول را در پی دارد. * سیب زمینی، ادرارآور است و مفید برای کلیه و مثانه. آنزیم هایی برای التیام زخم معده دارد. پوره پخته آن برای تسکین ورم های خارجی و پوره خام آن برای سوزش و سوختگی های جزئی التیام بخش است. پوره خام آن اگر به صورت استریل روی پلک گذاشته شود، ورم را می خواباند. * سیب زمینی بهترین دارو برای آن هایی است که بدنشان اسیدی است. این گونه اشخاص باید سیب زمینی را با پوست و با بخار بپزند و بخورند. سیب زمینی سرخ شده برعکس سیب زمینی بخار پز شده در بدن اسید تولید می کند. * کسانی که زیاد سیب زمینی می خورند با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دو روبرویند. سیب زمینی به دلیل آن که دارای شاخص گلیسمیک بالایی است سطح قند خون را به سرعت بالا برده که با گذشت زمان، این افزایش قند خون به سلول های انسولین ساز لوزالمعده آسیب می رساند و فرد را مستعد ابتلا به دیابت می کند. * سیب زمینی داروی خوبی برای از بین بردن تورم است، برای این منظور آن را ورقه کنید و در سوپ بیندازید و هنگامی که نیم پز شد میل کنید. هیچ گاه آن را در یخچال یا فریزر نگذارید، زیرا نشاسته سیب زمینی به قند تبدیل شده و این امر باعث شیرین و قهوه ای رنگ شدن سیب زمینی هنگام پختن و سرخ شدن می شود * سیب زمینی سبز و نارس حاوی سمی به نام سولانین می باشد. مزه تلخ سیب زمینی به معنای افزایش سطح این سم در آن است. پختن و آب پز کردن تأثیری در نابودی این سم ندارد و از علائم مسمومیت به سولانین، سردرد، سرگیجه، تهوع، استفراغ، تب، زردی، کاهش حرارت بدن، فلج، اسهال و دل پیچه است. * برگ و گل سیب زمینی به علت داشتن سولانین مخدر و آرام بخش است ولی به علت سمی بودن نباید مورد مصرف داخلی قرار گیرد. * نور خورشید و یا نور لامپ های فلورسنت و معمولی می تواند سبب سبز شدن رنگ لایه های سطحی و گاه عمقی سیب زمینی شود. این تغییر رنگ پایدار است و با قرار دادن سیب زمینی در تاریکی برطرف نمی شود. سیب زمینی به منوی غذاهای سالم باز می گردد متخصصان تغذیه می گویند سیب زمینی به عنوان یک ماده غذایی سالم دوباره به منوی غذای رستوران ها و روی میزهای سرو غذا باز می گردد. دکتر دونالد ای پزکزولا، سردبیر نشریه فناوری تغذیه در مقاله جدیدی با آزمایش روش های نوین برای تولید محصولات جدید در بازار و نیز بررسی فواید سیب زمینی برای سلامتی انسان دریافته است که این ماده خوراکی نشاسته ای به عنوان یک خوردنی سالم با طعم ها و افزودنی های مختلف، دوباره به منوهای غذا بازمی گردد. سردبیر این نشریه تخصصی در مقاله خود آورده است: سیب زمینی خواص مفیدی دارد و در عین حال نیز در غذاهای بسیار متنوعی قابل استفاده است. سیب زمینی علاوه بر نشاسته که قسمت عمده آن را تشکیل می دهد، دارای آب فراوان و املاح معدنی، اسیدهای آلی، آنزیم ها و ویتامین های مختلف است. از این گیاه، نشاسته ای موسوم به «فکول» تهیه می کنند که نسبت به نشاسته گندم، شفاف تر و روان تر است. سیب زمینی با توجه به ترکیب غذایی که دارا است، ماده غذایی مفید، سالم، نیروبخش و زودهضم بوده و مصرف مناسب آن برای مبتلایان به مرض قند نیز زیان بخش نیست. سیب زمینی بهترین دارو برای آن هایی است که بدنشان اسیدی است. این گونه اشخاص باید سیب زمینی را با پوست و با بخار بپزند و بخورند. سیب زمینی سرخ شده برعکس سیب زمینی بخار پز شده در بدن اسید تولید می کند متخصصان تغذیه و بهداشت عمومی معتقدند که برای معالجه اسهال، ورم روده، زخم معده و التهاب دستگاه هاضمه می توان از آب سیب زمینی خام به طور طبیعی و یا همراه با آب کرفس استفاده کرد. بر اساس این گزارش، سیب زمینی در بین سبزیجات حاوی ویتامین ث بالایی است به طوری که هر 100 گرم سیب زمینی 20 تا 25 میلی گرم ویتامین ث دارد. بنابراین سیب زمینی برای تأمین ویتامین ث مورد نیاز به منظور جلوگیری از خونریزی لثه مفید است، ولی نکته بسیار مهم این است که در اثر ماندن در انبار و پخت نامناسب مقدار زیادی از ویتامین ث آن به هدر می رود. سیب زمینی علاوه بر ویتامین ث حاوی املاح مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است. سیب زمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است. همچنین به گفته کارشناسان تغذیه، سیب زمینی پخته شده یا کباب شده با پوست، بیشترین مقدار ویتامین ها را دارا است. فرآوری: مریم مرادیان نیری جام جم آنلاین- رشید حسام ایسنا جام جم آنلاین - فاخره بهبهانی



بازدید : 143
[ دوشنبه 01 فروردین 1390 ] [ دوشنبه 01 فروردین 1390 ] [ ]

 

 

 

 



فصل انگور است، این میوه ی خوشمزه و پرخاصیت را از دست ندهید. فرقی نمی کند انگور سفید باشد یا قرمز. این میوه مواد مغذی فوق العاده مفید برای بدن است. انگور ضداحتباس آب است، با سرطان کولون مقابله می کند، کلسترول خون را کاهش می دهد و غیره. برای آشنایی و مرور گلچینی از خواص این میوه ی بهشتی با ما همراه شوید. انگور با سرطان کولون مقابله می کند در سال 2005 محققان دانشگاه ایلی نویز آمریکا 10 نوع فلاوون جدید در انگور کشف کردند. به عقیده ی محققان این فلاون ها قادر به خنثی کردن فعالیت آنزیمی هستند که در ابتلا به سرطان نقش دارد. این فلاون های مفید به ویژه باعث پیشگیری از سرطان های مربوط به دستگاه گوارش مانند سرطان کولون می شود. برای این که از آنتی اکسیدان های این میوه بیشترین بهره را ببرید بهتر است که انگور قرمز یا سیاه را بیشتر مصرف کنید. در این نوع انگورها آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به انگور سفید وجود دارد. انگور آن قدرها هم پرکالری نیست بر خلاف آن چه رایج است انگور چندان هم پرکالری نیست. در واقع هر 100 گرم انگور حاوی 70 کیلوکالری می باشد که بین کالری سیب و موز قرار دارد. علاوه بر این قند موجود در انگور شاخص گلیسمی متوسطی دارد، به خوبی جذب و باعث تولید انرژی می شود البته بدون این که قند خون را خیلی بالا ببرد. این میوه برای احیای قدرت عضلات بعد از ورزش فوق العاده است. چگونه انگور بخوریم که چاق نشویم؟ اگر روزانه ده حبه انگور درشت میل کنید هیچ مشکلی به وجود نمی آید و بدون این که چاق شوید از خواص این میوه ی خوشمزه بهره مند می شوید. میزان قند موجود در انگور نسبت به نوع آن متفاوت است. مصرف انگور می تواند میزان فشار خون بالا و آسیب های عضلات قلب را کاهش دهد انگور ضد احتباس آب است انگور سرشار از آب و پتاسیم است و برای همین با حالت احتباس آب مقابله می کند. اگر دچار این مشکل هستید به طور مرتب انگور میل کنید. علاوه بر این انگور حاوی فیبرهای غذایی بوده و ادرار آور است. در واقع این میوه ی پرخاصیت می تواند میزان دفع توکسین ها یا همان سموم بدن را از طریق ادرار افزایش دهد. انگور کلسترول بد خون را کاهش می دهد انگور سرشار از فیبرهای محلول در آب است. در واقع هر 100 گرم انگور حاوی 1 گرم فیبر می باشد. توجه داشته باشید که تمام فیبرهای غذایی با کلسترول بد خون مقابله می کنند. از این گذشته انگور حاوی پولی فنول های آنتی اکسیدانی نیز می باشد که باعث کاهش جذب کلسترول می شود. نتایج یک پژوهش اسپانیایی که در سال 2008 به چاپ رسیده است نشان می دهد مصرف روزانه ی انگور می تواند برای کاهش میزان کلسترول بد خون کافی باشد. فیبرهای محلول در آب به ویژه در پوست نازک و دانه های انگور قرار دارد. اما توجه داشته باشید بعضی ها در هضم و گوارش دانه های انگور مشکل دارند. بهتر است این میوه را روزانه یک مرتبه میل کنید. در مصرف هیچ ماده ی غذایی زیاده روی نکنید. انگور مفید برای قلب شما انگور سرشار از پولی فنول های آنتی اکسیدانی (آنتوسیانین ها، فلاوونوئیدها و غیره) می باشد که به سلامت قلب کمک زیادی می کنند. نتایج پژوهشی که در دانشگاه میشیگان ایالات متحده ی آمریکا انجام شده نشان می دهد مصرف انگور می تواند میزان فشار خون بالا و آسیب های عضلات قلب را کاهش دهد. این میوه ی پرطرفدار همچنین باعث بهبود عملکرد قلب موش های آزمایشگاهی شده است. باید بدانید که بیشترین میزان آنتی اکسیدان ها در پوست و دانه های انگور قرار دارد و بهتر است این دانه ها را ببلعید. انگور برای دندان ها نیز خوب است نتایج پژوهشی که در سال 2009 در دانشگاه ایلی نویز انجام و در journal of nutrition به چاپ رسیده است نشان می دهد که انگور جلوی انتشار باکتری های دهان که مسئول پوسیدگی دندان هستند را می گیرند. این خاصیت ضدباکتریایی انگور مدیون وجود دو ماده به نام های اولئانولیک اسید و آلدئید اولئانولیک است که در پوست این میوه قرار دارد. البته به عقیده برخی از متخصصان باید روی این خاصیت انگور مطالعات بیشتری انجام شود اما شکی وجود ندارد که قندهای موجود در انگور مانند قندهای صنعتی باعث انتشار باکتری و پوسیدگی دندان نمی شود. و آخر این که در مصرف هیچ ماده ی غذایی زیاده روی نکنید. انگور نیز از این قاعده مستثنی نیست. این میوه ی پرخاصیت اگر به اندازه مصرف شود گامی است در جهت حفظ سلامتی همه ی ما.
فاطمه مهدی پور
بخش تغذیه و آشپزی تبیان مطالب مرتبط: مروری بر 10 فایده ی انگور برای سلامتی 15 فایده آب انگور برای سلامتی خواص معجزه آسای عصاره هسته انگور روش سنتی تهیه شیره انگور خواص انگور برای رفع ضعف بدن، انگور و شیره آن را بخورید اندر فواید میوه های ارغوانی خواص غوره و تهیه چاشنی هایی با آن فواید مویز و احادیث مربوط به آن انگور و سویا برای مقابله با فشارخون بالا مفید است فواید کشمش و انواع آن طعم خوش میوه های تابستانی انگور قرمز از قلب محافظت می کند



بازدید : 144
[ دوشنبه 01 فروردین 1390 ] [ دوشنبه 01 فروردین 1390 ] [ ]

 خرمالو؛ میوه ای پاییزی

 



ادامه مطلب

بازدید : 145
[ دوشنبه 01 فروردین 1390 ] [ دوشنبه 01 فروردین 1390 ] [ ]
.: Weblog Themes By graphist :.

::

اعضاء
ورود کاربران

رمز عبور را فراموش کردم ؟



عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آرشيو مطالب
آخرين مطالب
اصول و مفاهیم اساسی علم تمرین تاریخ : سه شنبه 28 تیر 1401
كشتی بانوان تاریخ : سه شنبه 28 تیر 1401
مربیان درجه یک کشور تاریخ : دوشنبه 11 آذر 1398
تمرین کشتی پیشکسوتان اهواز تاریخ : دوشنبه 15 مهر 1398
آمار سایت
بازديدهاي امروز : 326 نفر
بازديدهاي ديروز : 672 نفر
كل بازديدها : 517,968 نفر
بازدید این ماه : 5,658 نفر
بازدید ماه قبل : 13,428 نفر
کل نظرات : 11 عدد
كل مطالب : 1182 عدد
كل اعضا : 56 عدد
افراد آنلاین : 7 نفر

تبادل لینک

خرید بک لینک